Eigenheid

Sanne van Bergen arbeidsrechtspecialist is uw advocaat arbeidsrecht en sparringpartner. Sanne regelt uw arbeidsrechtzaken, zodat u zich kunt focussen op waar u goed in bent, namelijk ondernemen.

En Sanne loodst u, particulier, bij problemen op het werk door de (vaak) lastige situatie.

Sanne van Bergen arbeidsrechtspecialist voert een advies- , onderhandelings- en procespraktijk voor bedrijven (directie, P&O/HRM, bedrijfsjuristen) en particulieren. Bij onderwerpen als individueel en bedrijfsorganisatorisch ontslag, disfunctionerende of zieke werknemer, functiewijziging, non-concurrentiebeding en relatiebeding, biedt zij u juridische hulp.

Als sparringpartner denkt Sanne mee in oplossingen. De uitdaging is om samen met de klant tot de best mogelijke oplossing te komen.

Daarvoor is vertrouwen essentieel. Sanne is open, transparant en toegankelijk. Sanne komt na wat is afgesproken, u kunt op haar vertrouwen en de zaken die u haar in vertrouwen vertelt, blijven vanzelfsprekend onder elkaar. Zij heeft als advocaat een (wettelijk) beroepsgeheim. Zij neemt haar verantwoordelijkheden en is daarop aanspreekbaar.

Met focus op de belangen, wensen en behoeften van de klant gaat Sanne voor resultaat en een snelle, no nonsense aanpak van alle arbeidsrechtelijke onderwerpen.