Openheid

Sanne is open in haar communicatie en vooral oprecht over haar gedachtes en gevoelens. Zij zegt dus wat zij denkt en voelt in een situatie, uiteraard met gepaste zakelijkheid. Haar irritaties zijn ellebogenwerk, diplomatieke spelletjes en verborgen agenda’s.

Vandaar Sannes keuze voor een open en persoonlijke manier van communiceren en omgang met haar  relaties, die past bij de vertrouwelijkheid en laagdrempeligheid van een zelfstandig professional.

Sanne van Bergen arbeidsrechtspecialist heeft vanwege haar jarenlange ervaring de deskundigheid en vaardigheid van een advocaat van een groot c.q. topkantoor, maar hanteert een zeer voordelig uurtarief vanwege lage overheadkosten. Klanten krijgen daarmee het beste van twee werelden. Voor de klant persoonlijk contact, een duidelijk specialisme en voordelige prijs. Voor Sanne de ideale praktijk: professioneel, persoonlijk, plezierig.

Dat is een mooie balans. Ieder zijn specialiteit, ieder zijn focus en door met de klant samen te werken c.q. samen op te trekken, versterken we elkaar. Met oog voor de zakelijke belangen en persoonlijke behoeften, gaan we tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding recht op het doel af. Zo creëren we een win-win situatie.