Resultaat

Wat zeggen klanten over de dienstverlening van Sanne van Bergen arbeidsrechtspecialist?

Sanne zegt ook dingen die je eigenlijk liever niet wilt horen, maar die uiteindelijk wel leiden tot een beter resultaat.

Heel verfrissend: eindelijk eens iemand die denkt in oplossingen.

Als je Sanne hebt gebeld, voel je je weer een stuk zekerder en kun je daarna weer verder met haar praktische tips.

Goede combinatie van juridische expertise en betrokkenheid.

Dag Sanne, heel erg bedankt voor je support.
Dat gaf rust op een cruciaal moment!

Ik wil u heeeeeeel HARTELIJK BEDANKEN voor de zéér correcte wijze, waarop u mij hebt geholpen! De manier van aanpak, de speciale “vriendelijke” manier van onderhandelen, enz enz…. (Dat zouden veel mannen toch harder aangepakt hebben, en hadden dan niet zoveel bereikt.)

De manier van benadering, omgang en snelle aanpak geeft meteen een heel vertrouwd gevoel, wat in deze situatie wel heel prettig is!
Je merkt gelijk dat Sanne zeer veel ervaring heeft op dit gebied, en probeert alle tips en trucs uit de kast te halen, om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen!

Heb je een issue met je werkgever, en zoek je iemand die je daarmee kan helpen met veel kennis en ervaring. Dan adviseer ik je regelrecht contact op te nemen met Sanne van Bergen. Zij heeft mij op een prettige manier bijgestaan in mijn proces , welk heeft geleid tot een goede Vast Stellings Overeenkomst (VSO) tussen mij en mijn oude werkgever. Zij was voor mij de juiste adviseur en sparringpartner die mij ook heeft geholpen mijn eigen weg verder te gaan!