Resultaat

Wat zeggen klanten over de dienstverlening van Sanne van Bergen arbeidsrechtspecialist?

En nogmaals, jouw stijl, oprechte interesse en als vakvrouw ben je voor mij heel waardevol geweest in dit proces.


Ook ik vond de samenwerking erg fijn. Persoonlijk en daadkrachtig. Ben ook trots op eindresultaat, zeker gezien de hobbels die we tegenkwamen.


Sanne zegt ook dingen die je eigenlijk liever niet wilt horen, maar die uiteindelijk wel leiden tot een beter resultaat.


Heel verfrissend: eindelijk eens iemand die denkt in oplossingen.


Als je Sanne hebt gebeld, voel je je weer een stuk zekerder en kun je daarna weer verder met haar praktische tips.


De manier van benadering, omgang en snelle aanpak geeft meteen een heel vertrouwd gevoel, wat in deze situatie wel heel prettig is!
Je merkt gelijk dat Sanne zeer veel ervaring heeft op dit gebied, en probeert alle tips en trucs uit de kast te halen, om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen!


Vanwege een reorganisatie bij mijn werkgever was ik op zoek naar een arbeidsrechtspecialist die mij kon bijstaan in het proces rondom de vaststellingsovereenkomst en transitievergoeding. Via via kreeg ik de tip om contact op te nemen met Sanne. Wat was ik blij met deze tip. Sanne heeft mij namelijk op een zeer prettige wijze geholpen en begeleid in het proces, mijn dank is ontzettend groot!


Dag Sanne, heel erg bedankt voor je support.
Dat gaf rust op een cruciaal moment!


Ik wil u heeeeeeel HARTELIJK BEDANKEN voor de zéér correcte wijze, waarop u mij hebt geholpen! De manier van aanpak, de speciale “vriendelijke” manier van onderhandelen, enz enz…. (Dat zouden veel mannen toch harder aangepakt hebben, en hadden dan niet zoveel bereikt.)


Goede combinatie van juridische expertise en betrokkenheid.


Heb je een issue met je werkgever, en zoek je iemand die je daarmee kan helpen met veel kennis en ervaring. Dan adviseer ik je regelrecht contact op te nemen met Sanne van Bergen. Zij heeft mij op een prettige manier bijgestaan in mijn proces , welk heeft geleid tot een goede VastStellingsOvereenkomst (VSO) tussen mij en mijn oude werkgever. Zij was voor mij de juiste adviseur en sparringpartner die mij ook heeft geholpen mijn eigen weg verder te gaan!