Resultaat

Wat zeggen klanten over de dienstverlening van Sanne van Bergen arbeidsrechtspecialist?

Heel erg bedankt voor al je werk, toewijding en uitstekende begeleiding tijdens mijn zaak. Jouw prettige communicatie en zorgvuldigheid hebben voor mij echt het verschil gemaakt. Ik waardeer het enorm en ben ontzettend dankbaar voor alles wat je voor me hebt gedaan. Dankjewel!


Ik wil je bij deze bedanken voor je hulp.
Natuurlijk hoop ik dat ik je toekomstig zakelijk nooit meer nodig heb, als je begrijpt wat ik bedoel.
Als dit wel zo is weet ik je te vinden.
Je hebt je werk prima gedaan, bevlogen als je bent.


Het was zeker een mooi samenspel waarin we ons enorm gesteund hebben gevoeld door je geloof in onze case en je bereidheid om echt voor ons te knokken. Nu inderdaad een dikke vette streep eronder en focus op de toekomst. Onwijs bedankt voor je begeleiding. Je aanpak is kordaat, deskundig en persoonlijk. Top!


Zo fijn om te weten dat ik altijd even met je kan sparren. Je bent toegankelijk, benaderbaar en kunt in begrijpelijke taal communiceren. Ik weet uit ervaring dat er ook hele andere arbeidsrechtadvocaten zijn ;). Daarna kan ik ook echt weer verder. Super fijn! (HR-functionaris)


Toen ik voor het eerst contact opnam met Sanne merkte ik al haar passie voor haar vak. Niets is minder waar gebleken! Zij heeft mij fantastisch bijgestaan in de situatie waarin ik met mijn werkgever terecht kwam. Ze is invoelend, laagdrempelig, daadkrachtig, eerlijk en wat een kennis heeft zij in huis! Dus kom je in een situatie waarin je een arbeidsrechtadvocaat nodig hebt, twijfel dan geen moment en ga REGELRECHT naar SANNE! Sanne hartelijk bedankt voor je hulp, steun, gewoon bedankt voor alles! Het ga je goed!


Ik vind dat je erg veel werk voor mij verzet hebt en daar ben ik je erg dankbaar voor. Ook zonder jouw geste had ik gevonden dat je jouw tarief dubbel en dwars waard bent. Ik was erg blij dat je mijn woordvoerder wilde worden, dat je de lastige gesprekken wilde voeren en de hele VSO hebt uitgeplozen. Je hebt kordaat opgetreden zonder olie op het vuur te gooien en daar ben ik je dankbaar voor. We kunnen nu nog steeds samen door de deur (ik heb me opgegeven voor de kerstboorrel) en ik ben er naar mijn idee mooi uitgesprongen. Jij hebt allerlei mogelijkheden benut om het streefbedrag te bereiken en ik vond onze samenwerking heel prettig. Jammer dat het allemaal telefonisch en digitaal moest, maar uiteindelijk bleek dat ook heel goed te werken.


Sanne hartelijk dank voor jouw hulp bij de vragen die ik had. Jouw persoonlijke stijl en deskundigheid spreken mij erg aan. Je gaat toch niet zomaar naar een advocaat, maar door jouw benadering werd dat heel laagdrempelig. Je hebt mij snel van heldere antwoorden en een goede uitleg voorzien. En alles behandeld zoals afgesproken. Mocht ik in de toekomst weer arbeidsrechtelijke vragen hebben dan zou ik graag weer van je diensten gebruik willen maken


Als eerste wil ik je graag bedanken voor je professionele hulp en support in dat vervelende moment voor mij. Jij hebt een grote last van mijn schouders genomen en daarvoor nogmaals dank. Ik vond het heel fijn dat we naar elkaar hebben geluisterd en zonder jou zou ik er nu niet zo voor hebben gestaan.


Sanne van Bergen is een goede arbeidsrechtadvocaat en zeer betrokken. Ze reageert snel en adequaat op alle vragen. Echt het steuntje in de rug dat je nodig hebt als je plotsklaps in een bizar conflict met je werkgever belandt.


Hartstikke fijn die persoonlijke en snelle service in dat soort rare tijden. Dacht dat is wel een bloemetje waard.


En nogmaals, jouw stijl, oprechte interesse en als vakvrouw ben je voor mij heel waardevol geweest in dit proces.


Ook ik vond de samenwerking erg fijn. Persoonlijk en daadkrachtig. Ben ook trots op eindresultaat, zeker gezien de hobbels die we tegenkwamen.


Sanne zegt ook dingen die je eigenlijk liever niet wilt horen, maar die uiteindelijk wel leiden tot een beter resultaat.


Heel verfrissend: eindelijk eens iemand die denkt in oplossingen.


Als je Sanne hebt gebeld, voel je je weer een stuk zekerder en kun je daarna weer verder met haar praktische tips.


De manier van benadering, omgang en snelle aanpak geeft meteen een heel vertrouwd gevoel, wat in deze situatie wel heel prettig is!
Je merkt gelijk dat Sanne zeer veel ervaring heeft op dit gebied, en probeert alle tips en trucs uit de kast te halen, om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen!


Vanwege een reorganisatie bij mijn werkgever was ik op zoek naar een arbeidsrechtspecialist die mij kon bijstaan in het proces rondom de vaststellingsovereenkomst en transitievergoeding. Via via kreeg ik de tip om contact op te nemen met Sanne. Wat was ik blij met deze tip. Sanne heeft mij namelijk op een zeer prettige wijze geholpen en begeleid in het proces, mijn dank is ontzettend groot!


Dag Sanne, heel erg bedankt voor je support.
Dat gaf rust op een cruciaal moment!


Ik wil u heeeeeeel HARTELIJK BEDANKEN voor de zéér correcte wijze, waarop u mij hebt geholpen! De manier van aanpak, de speciale “vriendelijke” manier van onderhandelen, enz enz…. (Dat zouden veel mannen toch harder aangepakt hebben, en hadden dan niet zoveel bereikt.)


Goede combinatie van juridische expertise en betrokkenheid.


Heb je een issue met je werkgever, en zoek je iemand die je daarmee kan helpen met veel kennis en ervaring. Dan adviseer ik je regelrecht contact op te nemen met Sanne van Bergen. Zij heeft mij op een prettige manier bijgestaan in mijn proces , welk heeft geleid tot een goede VastStellingsOvereenkomst (VSO) tussen mij en mijn oude werkgever. Zij was voor mij de juiste adviseur en sparringpartner die mij ook heeft geholpen mijn eigen weg verder te gaan!