Arbeidsrecht

Het (rechtsgebied) arbeidsrecht is helemaal Sannes ding: persoonlijk. De arbeidsrecht setting is levendig en ingrijpend voor zowel werkgever als werknemer; het raakt de betrokkenen.  Er speelt vaak iets onderhuids of acuuts. Onrust en onzekerheid verstoren het arbeidsproces c.q. de arbeidsrelatie. Een (sluimerend) arbeidsconflict heeft daarbij een negatieve invloed op de werksfeer en productiviteit. Dit vraagt dus om snel schakelen en oplossen. Dat vindt Sanne leuk en daar is ze goed in. Haar persoonlijke eigenschappen inlevend, empathisch en analytisch, komen op dit terrein uitstekend tot hun recht. Sanne legt de link tussen zakelijke belangen en persoonlijke behoeften. Ze leeft zich in, denkt mee en vertaalt het juridische issue naar een praktische aanpak en oplossing.

Gefocust op de belangen, wensen en behoeften van de betrokkenen pakt Sanne alle arbeidsrechtelijke issues snel op, deze pakt zij praktisch aan en maakt zij doelgericht af.

Een juist juridisch begrip en goede focus helpen de organisatie verder. Bovendien kan men daarmee  problemen en geschillen op de werkvloer voorkomen. Daarom deelt Sanne ook graag haar arbeidsrecht kennis, ervaring en actualiteiten met ondernemers, management en HR-professionals. Bijvoorbeeld door middel van de workshop disfunctioneren en dossieropbouw. Relaties geven Sanne terug hoe nuttig ze deze interactieve workshops hebben ervaren; met name de praktische handvatten hoe leidinggevenden hun (vaak lastige) rol op de werkvloer concreet vorm kunnen geven en welke focus een managementteam kan aanbrengen. Zodat iedereen doet wat er gedaan moet worden.